Aanbod in coaching, begeleiding, training, workshop, opstelling

Het aanbod omvat verschillende diensten die tegelijkertijd als overeenkomst hebben dat ze bewustzijn creëren over wie we (werkelijk) zijn en hoe wij ons verhouden tot onszelf en de ander.

Zoals er in de kleurdoos verschillende nuances van de kleur blauw aanwezig zijn, is er geen standaardaanbod die aansluit bij alle nuances van die kleur blauw. Ik werk daarom in al mijn diensten met maatwerk, gericht op wat zich aandient met het gewenste doel vertrekpunt.

De rode draad in het aanbod

Als jij jezelf voor mag stellen, wie stel jij dan voor?
Wie en wat neem je van jezelf mee in de ontmoeting met de ander?
Je bewust worden van eigen licht- en schaduwkant én deze omarmen is jouw pad wat je hebt te lopen om thuis te kunnen komen in Jezelf. Het is de rode draad in mijn coaching, begeleiding en training.

Anders gezegd: Je eigen maskers leren herkennen waarachter het meesterschap van jezelf schuilgaat. Spiegelend, confronterend, kennis overdragend, luisterend, met behulp van passende en doeltreffende interventies en technieken, staat in ons contact de ontmoeting van jou met jezelf centraal.

Creëren én omzetten in daden

Het aanbod omvat verschillende stappen die gezet kunnen worden om bewustzijn te creëren en dit bewustzijn vervolgens om te zetten in een concrete stap richting het gewenst doel.
Het aanbod omvat:
Persoonlijke coaching
Systemisch werken met familie- én organisatieopstellingen
Het voorkeursgedrag in beeld gebracht met DiSC
Workshops efficiënter en effectiever leren communiceren
Training Ontmasker je Meesterschap

Met jouw stap genereer je ruimte voor de ander om te groeien

Jouw persoonlijke ontwikkeling creëert ruimte voor jou én je directe omgeving! Als antwoord op die ontstane ruimte is een op maat gemaakte training/coaching voor jouw medewerkers zeer effectief en versterkt het de binding met je onderneming.

Voor snel en persoonlijk (vrijblijvend) contact: Bel 06-41829111 of vul jouw gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanbod: