Als jij jezelf tegenkomt, heb je een ontmoeting aan te gaan!

Coach in Drenthe:

Voor professionele begeleiding in, en ondersteuning bij, het behalen van zelfgekozen doel(en).

Loyaliteit is een krachtige motor

Ben jij, net als ik, opgegroeid met de overtuiging dat je altijd door moet blijven gaan? Dan herken je vast deze overtuiging: ‘Doe goed je best, dan komt het vanzelf goed’. Het is een overtuiging gedrenkt in loyaliteit aan het familiesysteem: Zo doen wij dat bij ons’. En hoewel je anders kunt verlangen, je gebondenheid aan die loyaliteit is ongelooflijk sterk.

En in die krachtige loyaliteit is het vanzelfsprekend om -juist als het tegenzit – géén aandacht aan jezelf te schenken. Integendeel! Een tandje erbij zetten, ontkennen of negeren van wat werkelijk nodig is, tot zelfs verdwijnen in jezelf. Met maar één doel. Hopen dat het voorbij gaat. En jouw verantwoordelijkheidsgevoel is je ‘mantel der liefde’ geworden. De mantel waarmee jij onbewust je verlangen toedekt. En dat wordt zowel privé als op je werk steeds meer zichtbaar.

Jezelf tegenkomen is een uitnodiging aan jou

Ik heb inmiddels geleerd én ervaren dat het anders kan. Dat jezelf tegenkomen vooral een uitnodiging is. Een uitnodiging om de ontmoeting met jezelf aan te gaan. Want alleen in de ontmoeting met jezelf ben je in staat om tegenslag, ziekte*), frustraties, beperkende overtuigingen, aan te nemen en vast te pakken. Noodzakelijk, omdat alleen wat door jou is aangenomen daadwerkelijk losgelaten kan worden.

Als coach in Drenthe begeleid ik mannen en vrouwen die zich willen losmaken van patronen die keer op keer bijdragen aan hetzelfde resultaat. Mannen en vrouwen die zichzelf daarin telkens weer tegenkomen en nú bereid zijn de ontmoeting met zich zelf aan te gaan. Met vragen als: Hoe verhoud ik mij tot mijzelf, tot mijn omgeving, tot mijn verlangen of doel?

Jezelf ontmoeten is je masker laten zakken

De ontmoeting met jezelf aangaan betekent het afzetten van maskers en kwetsbaar zijn. Dat vraagt om veel veiligheid. Die veiligheid bied ik je. Nabij, zonder oordeel, met de juiste vragen. Liefdevol prikkelend in het spiegelen wat er is. Omdat alles wat er is, er ook werkelijk mag zijn. Ik sta voor professionele begeleiding, waarbij ik jou ondersteun als gelijkwaardig partner in het behalen van je zelfgekozen doel(en). Met een gesprek, meerdere gesprekken of een opstelling. Eerst kennis maken met aandacht voor jouw hulpvraag? Dan is ‘systemisch kuieren’ over de heide een goed begin.

Je bent al tot hier gekomen.

Of wij bij elkaar passen, dát kunnen we maar op één manier ontdekken. 

Klaar voor jouw volgende stap?

Vul onderstaand formulier in, stuur een Whatsapp of bel…..


    Ik wil graag in contact komen:

    Whatsapp met Joan
    Bel met Joan

     

    *)coaching en begeleiding rondom het thema ziekte is geen vervanging van een regulier medisch traject.