Persoonlijke

familieopstelling

Persoonlijke familie opstelling zonder representanten

Een persoonlijke familie opstelling kenmerkt zich door het ontbreken van representanten. In plaats daarvan maak ik in gebruik van vloermatjes (vloerankers) en/of blokken en voorwerpen om contact te maken met het wetende veld. En dat werkt!

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een persoonlijke opstelling. Het kan zijn dat jouw vraag voor jou te delicaat is, te persoonlijk om deze in een groep te delen. Misschien vraag jij je af of een familieopstelling wel  bij jou past. Iets wat je liever in een persoonlijke setting wilt onderzoeken. Wellicht is het voor jou niet vanzelfsprekend om het thema waarmee je al geruime tijd aan het stoeien bent zonder meer te gaan delen in een groep onbekende mensen. Welke reden ook er ook mag zijn, jouw reden is altijd legitiem.

Het wetende veld

Omdat de informatie vanuit het wetende veld ook voelbaar wordt in een persoonlijke opstelling is mijn ervaring dat deze manier van opstellen ‘werkt’. Wel kan het zijn dat de informatie die rechtstreeks van representanten komt soms wordt gemist.

Jouw vraag staat centraal

Ook in een persoonlijke opstelling zijn er veel mogelijkheden om op te stellen. Bijvoorbeeld een keuze-opstelling; opstellen van het verlangen;  innerlijke delen opstellen; opstellen van ziekte; opstellen van het innerlijk Kind etc.

Het is jouw vraag die centraal staat en we beslissen samen welke opstelling we daarvoor in gaan zetten. Dat kan met vloerankers, een tafelopstelling, of een combinatie daarvan.

Samenvattend:

 • Loop je al een tijd rond met jouw vraag/probleem?

  • Wil je dit in alle veiligheid gaan onderzoeken en aandacht geven?

   • Wil je daar op korte termijn mee aan de slag?

   • Dan is een persoonlijke familieopstelling voor jou een logische keuze!

   Praktisch

   Omdat een persoonlijke familieopstelling 6 dagen per week tussen 09.00 uur en 21.00 kan worden ingepland is het meestal mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen.

   Weet je welkom in mijn praktijkruimte in Nieuw-Balinge.

   Voor een persoonlijke opstelling reserveer ik 1,5 uur. (Met uitloop tot max. 2 uur). De investering voor jouw persoonlijke opstelling is € 100,00


    JA!
    Ik wil graag een afspraak maken voor mijn persoonlijke familieopstelling.


    Voor een opstelling met twee deelnemers is de investering voor de 2e deelnemer 50% van de prijs.

    Na twee keer een persoonlijke opstelling te hebben gedaan bij Joan heb ik meer rust gekregen. Het ervaren van de opstellingen tijdens de sessies gaf mij het nodige inzicht om verder te kunnen. Heel waardevol voor mij!

    Kim