persoonlijke opstelling
 • Waarom kiezen voor een opstelling zonder representanten?

  • Werkt dat? Een persoonlijke opstelling zonder representanten?

   • Wat kan er worden opgesteld in een persoonlijke opstelling?

   Veiligheid

   Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een persoonlijke opstelling. Het kan zijn dat jij jouw vraag nog te delicaat, te persoonlijk vindt om deze in een groep te delen. Of je wilt iets, wat speelt in jouw onderneming onderzoeken zonder representanten die mogelijk bekend zijn met jouw onderneming. De reden kan ook buiten jezelf liggen zoals in deze tijd waarin Covid-19 zijn stempel drukt op het onderlinge contact en een groepsbijeenkomst niet kan, of onprettig aanvoelt. Een persoonlijke opstelling kan op korte termijn kan worden ingepland. Overdag of ‘avonds, doordeweeks of in het weekend.

   Voelbaar

   Omdat de informatie vanuit het wetende veld ook voelbaar wordt in een persoonlijke opstellingen kan er gesteld worden dat ook deze manier van opstellen ‘werkt’. Wat voorkomt is dat de informatie die rechtstreeks van representanten komt soms wordt gemist. En in een groepsopstelling kun je geraakt worden in je eigen thema’s in een opstelling van een ander.

   Jouw vraag centraal

   Ook in een persoonlijke opstelling zijn er veel mogelijkheden om op te stellen. Bijvoorbeeld een keuze-opstelling; het opstellen van het verlangen; het opstellen van innerlijke delen; dilemma’s in je onderneming; een opstelling van je team of van je gezin van herkomst.
   Het is jouw vraag die centraal staat en we beslissen samen welke opstelling we daarvoor in gaan zetten.

   Samenvattend:
   Wil je in alle veiligheid jouw vraag aandacht geven en onderzoeken en wil je daar op korte termijn mee aan de slag? Dan is een persoonlijke opstelling wellicht iets voor jou!

   Weet je welkom in mijn praktijkruimte in Nieuw-Balinge……..

   lees verder onder de afbeelding
   De onderstroom, een persoonlijke opstelling

   Voor een persoonlijke opstelling reserveer ik twee uur. De bijdrage voor een opstelling tot twee uur is € 69,95

   Aanmelden kan via onderstaand formulier.

   Persoonlijke Opstelling