Organisatieopstellingen in Drenthe

Jouw Onderneming opgesteld

Systemisch werk in de vorm van Opstellingen is bij (grote) ondernemingen al jaren bekend en omarmd als hulpmiddel. Het opstellen wordt inmiddels op uitgebreide schaal toegepast door allerlei organisaties en ondernemingen.
Van onderwijsinstellingen tot internationale bedrijven tot de bakker op de hoek.
Het opstellen blijkt namelijk een eenvoudige en doeltreffende manier te zijn om in kaart te brengen welke onzichtbare lijnen er in de onderneming lopen.
Ook wel verstrikkingen genoemd.
En daar waar een verstrikking plaatsvindt kan geen energie stromen.

Zelfde principes, andere accenten

In een opstelling met representanten wordt het innerlijk beeld van de vraagsteller neergezet en vervolgens laat ‘het veld’ zien wat er nodig is voor het systeem. Hoewel de accenten anders liggen zijn de principes zoals die gelden voor het Familiesysteem vergelijkbaar met het systeem van jouw onderneming:
In balans, niemand en niets wat bij het systeem hoort uitgesloten én iedereen op de plek die hem/haar toebehoort.

Zaterdagmiddag…

Op zaterdagmiddag, van 13:00 tot 17:00 uur, worden er een aantal van de ingebrachte vragen opgesteld. Heb je geen vraag, of is er onvoldoende tijd beschikbaar om jouw vraag op te stellen, ook dán is deze middag welbesteed. Uit ervaring blijkt dat representanten ook in hun eigen thema’s (kunnen) worden geraakt.

Het is jouw vraag waar het over gaat…

De middag is bestemd voor ondernemers en managers uit het MKB én nadrukkelijk ook voor ZZP’ers. Van belang is dat jij eigenaar bent van jouw ingebrachte vraag.
Voor deze middag is de investering € 75,00 pp. excl. BTW voor zowel de vraagsteller als de representant. Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Elke opstelling is een stap in je zoektocht naar meer helderheid.

Voor het Opstellen van Jouw Organisatie hebben we een perfecte locatie gevonden in de trainingsruimtes van Mesken-bv.

Adres:
Leemdijk 14 C
9422 CL Smilde
Weet je welkom!

Familieopstellingen
Voor Familieopstellingen is er de maandelijkse Opstellingenavond.
Meer info op deze pagina: Opstellen-in-Drenthe