je echte KRACHT

schuilt in je kwetsbaarheid

Je echte mannen KRACHT schuilt in je kwetsbaarheid

Als mannen helemaal JA kunnen zeggen naar het leven dat naar je toekomt is het fijn te weten dat je gesteund wordt door mannen. Gesteund weten maakt dat jij je kwetsbaar op kunt stellen zonder de angst om daardoor minder krachtig te zijn.

Als mannen langs het EGO gaan

Om bij je kwetsbaarheid te komen heb je langs je ego te gaan. Pittig als je dagelijkse kracht, je overlevingsmechanismen, juist vanuit het ego wordt aangesproken. Met gelijkgestemden de (h)erkenning vinden en je gesteund weten in je kwetsbaarheid geeft kracht. Een uitgelezen kans om tijdens deze mannenavond jouw vraag vanuit systemisch perspectief aan te spreken.

Vragen van mannen krijgen betekenis

Je vraag vanuit systemisch perspectief aanspreken is de vraag langs onderstaande drie principes leggen. Het in acht nemen van deze principes heeft als gevolg dat de energie in jouw systeem volop kan stromen. En het geeft betekenis aan jouw vraag.

 • Niemand die bij het systeem hoort wordt uitgesloten of buitengesloten van het systeem

  • Iedereen heeft zijn eigen unieke plek in het systeem

   • Er is een balans in geven en nemen

   Is deze avond wel iets voor mij?

   De vraag stellen, is hem beantwoorden. Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. En geloof me, de worsteling tussen ego en kwetsbaarheid is universeel. Iedereen kan zich dan ook goed verplaatsen in elke vraag die wordt ingebracht. Je hoeft zelfs geen eigen vraag in te brengen om toch geraakt en geheeld te worden in jouw persoonlijk stuk.

   Dus ook voor jou

   Deze avonden zijn voor alle mannen geschikt, dus ook voor jou. Er is geen voorkennis nodig om als vraagsteller of representant deel te kunnen nemen aan een opstelling. Weet je daarom welkom met je vraag en/of nieuwgierigheid. Via mijn nieuwsbrief geef ik extra informatie over systemisch werken en opstellingen. Laat je inspireren!

   Waar en wanneer?

   • Smilde, Leemdijk 14c

    • Woensdagavond 27 oktober

     • Investering € 50,00 pp. (contact of pin)

      • De avond start om 19.30 uur en wordt tussen 22.00 en 22.30 uur afgesloten. Inloop met koffie, thee en water vanaf 19.15 uur.

       • Aanmelden via onderstaand formulier, of door het sturen van een Whatsapp (met vermelding van je naam) naar 06-41829111.


        JA, deze avond zou wel iets voor mij kunnen zijn