met hart en ziel

leiding nemen

Met hart en ziel leiding nemen

Als je leiding neemt reken je er op dat mensen jou gaan volgen. Je hebt wellicht al ontdekt dat juist dát niet vanzelfsprekend is. Want er is een verschil tussen mensen ‘in beweging’ krijgen en mensen jou ‘laten volgen’. En dat ‘enthousiasme’ geen synoniem is van ‘met hart en ziel’ maakt de volgende vraag interessant voor jou:

Hoe geef IK vorm aan MIJN persoonlijk leiderschap?

“Het geheim van leiderschap is simpel. Volg je hart. -Seth Godin-”

Ken U zelf

In álle ontmoetingen neem jij jezelf mee. Met eigen overlevingsmechanismen, waarden, normen, overtuigingen en daaruit voortvloeiend gedrag. Kortom, met alles wat maakt wie JIJ nú bent.

Als je de tijd neemt om naar binnen te gaan, om zelf te onderzoeken wat maakt wie JIJ bent, dán ontdek je wie jij bent als je leiding neemt. Met meer zelfinzicht raak je steeds beter in staat te luisteren naar je eigen innerlijke signalen. Je leert onderkennen hoeveel invloed jouw gevoelens hebben op jezelf, je werkprestaties en op anderen. Ken jezelf….het maakt je meer authentiek.

Coaching met hart en ziel

Met hart en ziel leiding nemen begint bij jezelf. In dit coachtraject van 6 gesprekken á 1,5 uur werken we samen aan jouw weg naar binnen. Met vragen: ‘Wie ben ik, wat doe ik, waarom doe ik het en wat voel ik daarbij’ leer jij wat je inbrengt als je leiding neemt. In het traject openen we de deur naar intuïtief leiderschap. Leiderschap waarin je met hart en ziel, vertrouwend op jezelf, aanvoelt wat het team nodig heeft.

Samenvattend

 • Coaching op persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden

  • In zes gesprekken werken aan meer zelfinzicht

   • De kracht van het hart en de ziel in leiderschap ervaren

    • Praktische oefeningen die inspelen op de dagelijkse praktijk

     • Investering van € 999,00 exl. BTW


      (Aan)vraag met hart en ziel leiding nemen:

      “Persoonlijk leiderschap is het proces van het je voor ogen houden van je visie en je waarden, en je leven aanpassen om daarmee congruent te zijn. -Steven Covey-
      “Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden. -P. Massinger-