Drenthe - familieopstellingen

Familieopstellingen in Drenthe

Je herkent je eigen vaste patronen. Je zou dat willen doorbreken, maar het lijkt alsof die patronen sterker zijn dan je eigen wil. De vraag: Hoe komt dit toch? komt steeds sterker naar voren. En omdat jouw patronen steeds meer knellen zoek je een oplossing voor jouw vraag.

Elke maand een familieopstellingen avond

Met een (familie)opstelling wordt er snel doorgedrongen tot de kern van een probleem of patroon. Daarmee krijg je inzicht in de aard van het patroon of probleem. Door in de opstelling zelf te ervaren, te zien en te voelen waar en wanneer de energie wel kan stromen krijg je zicht op de richting waar jouw oplossing zich bevindt.

Jouw vraag is concreet én gaat altijd over jou

In Systemisch werken is het uitgangspunt dat we allemaal onderdeel uitmaken van systemen. Bijvoorbeeld een familiesysteem of een organisatiesysteem. Het Familiesysteem, ook wel systeem van herkomst genoemd, is gebaat bij de volgende drie principes:

 • Niemand die bij het systeem hoort wordt uitgesloten of buitengesloten van het systeem

  • Iedereen heeft zijn eigen unieke plek in het systeem

   • Er is een balans in geven en nemen

   Jouw opstelling is altijd persoonlijk en gaat over jou en niet over wat je graag zou willen veranderen bij de ander.

   Voor wie zijn deze avonden

   Deze avonden zijn voor iedereen geschikt, dus ook voor jou. Er is geen voorkennis nodig om als vraagsteller of representant deel te kunnen nemen aan een opstelling. Weet je daarom welkom met je vraag en/of nieuwgierigheid. Via mijn nieuwsbrief geef ik extra informatie over systemisch werken en opstellingen. Laat je inspireren!

   Waar en wanneer?

   De maandelijks opstellingenavond wordt gehouden in de gemeente Midden-Drenthe op twee verschillende locaties: Nieuw-Balinge en Smilde.
   Voor de avond vraag ik een bijdrage van € 25,00 pp. Dit geldt in 2020 voor zowel de vraagsteller als de representant en kan op de avond zelf worden voldaan.
   Aanmelden graag via onderstaand formulier, email of door het sturen van een Whatsapp (met vermelding van je naam) naar 06-41829111.

   De avond start om 19.30 uur en wordt om plm. 22.00 uur afgesloten
   Inloop met koffie, thee en water vanaf 19.15 uur.

   Aanmelden en plaats reserveren:

   Adres:
   Nieuw-Balinge, Lijsterstraat 1

   Smilde, Leemdijk 14c

   Elke opstelling is een stap in je zoektocht naar meer helderheid over Jezelf.