opstellen-in-drenthe

Krijg zicht op helderheid: Opstellen

Een opstelling is een driedimensionale weergave van (een deel van) het systeem waar jouw vraag betrekking op heeft. Het is een krachtige manier van werken om snel tot de kern te kunnen komen. Waarbij vooral wordt uitgezoomd op de vraag. Volop nieuwsgierigheid naar: “Wat is er nog meer?” Met als doel: “Het ongeziene zichtbaar maken”. Voor zicht op helderheid!

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen. Te beginnen met je familiesysteem. Maar ook het bedrijf of de organisatie waarin je werkt, je vriendenkring, de vereniging waar je lid van bent. Het zijn afzonderlijke systemen waar je deel van uit maakt. En in al die systemen neem jij jezelf mee. Een versmelting van verschillende systemen is vooral in het familiebedrijf goed waar te nemen.

Van algemeen tot meer specifiek. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een groepsopstelling. Of kies voor een persoonlijke één-op-één opstelling. Ook op afstand (online) mogelijk!

Klik voor meer info:

 ‘Joan Meints - systemisch coach en begeleider begeleidt de opstellingen van Opstellen in Drenthe'

Sinds 2016 ben ik, Joan Meints, opgeleid in het begeleiden van familie- en organisatieopstellingen. Inmiddels is deze werkvorm, waarbij er wordt uitgezoomd op de vraag, ook volledig geïntegreerd in mijn coachingsgesprekken. Met sneller inzicht, meer helderheid op de vraag en haar context als resultaat.

Reserveer nú jouw opstelling..

Jouw vraag opstellen tijdens een (groeps) familieopstelling?

Meldt je snel aan door middel van onderstaand formulier:

    De bevestiging van je reservering wordt automatisch naar het opgegeven email-adres verstuurd. Controleer je spambox als er geen bevestiging is ontvangen.

    Wil je graag op korte termijn meer zicht op helderheid? En bij voorkeur in een veilige één op één setting? Dat kan! Je kunt hier je eigen persoonlijke opstelling (ook online) inplannen. Kies uit 6 dagen en 5 avonden per week. (indien nog beschikbaar)

    Je eigen afspraak inplannen.

    Weet je welkom!