Supervisie

voor coach, therapeut & begeleider

 “Reflectie
 als uitgangspunt 
voor jouw professioneel 

ontwikkelen”

Jij tot voeding

supervisie: jouw leer- en reflectiemoment

Jezelf Ont-wikkelen

Voor professionals die met mensen werken is het vaak moeilijk. Hoe laat je jouw eigen voorkeuren en gedrag niet doorwerken in je contact met jouw klant of cliënt.  Met andere woorden hoe speelt overdracht en tegenoverdracht een rol in je begeleiding. Met supervisie werk je met je eigen praktijkvoorbeelden.

Door daarop onder begeleiding op te reflecteren krijg je meer inzicht in jouw professioneel handelen. Het is de bedoeling dat jij als supervisant de regie over jouw eigen leerproces in handen neemt.

In een eenmalige sessie of in 4 sessies in 12 maand.

Supervisie: zelfsturing met begeleiding

Putten uit de bron

Zelfsturing staat voorop! Dat betekent dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Voor jou als ervaren begeleider van mensen geen nieuw inzicht. De vraag: “Heb jij ook een idee hoe jij het hierover wilt hebben” mag je stimulans zijn in de voorbereiding van een supervisie sessie.

Ter ondersteuning van jouw ont-wikkelen is systemisch werk een bron waaruit geput kan worden.

Jij tot ziek & gezond

“Een échte ontmoeting laat altijd sporen na. Met dat besef is ont-wikkelen van je professionaliteit geen vraag maar een vanzelfsprekendheid”

Jij tot liefde

verantwoordelijkheid nemen voor professionaliteit

Supervisie voor starters

Supervisie voor starters bestrijkt een breed spectrum. Als startend coach, therapeut of begeleider ontmoet je dagelijks jezelf. Niet alleen in in het contact met de client of klant. Ook de ontmoeting met jezelf in relatie tot al het nieuwe wat op je af komt. Wat mogelijk knabbelt aan vertrouwen. Rond blijven lopen met twijfel brengt je niet verder. Neem het heft in handen en neem verantwoordelijkheid voor jouw professioneel ont-wikkelen.

Supervisie voor starters is breder van opzet, met ruimte voor meer diverse vragen. Juist voor jou als starter!

Praktische informatie 

 

Supervisie: Jij in het midden.

Als startend coach, therapeut of begeleider van mensen komen er vragen op je pad. Vragen die zich pas ná je opleiding hebben aangediend. (zie veelgestelde vragen)

Voor die specifieke vragen is er de supervisie voor starters: €75,00 excl.btw per sessie. 

 Supervisie voor de ervaren coach, therapeut of begeleider. Per sessie: € 150,00 excl. btw. Of kies voor vier supervisie-sessies in 12 maand voor : € 499,00 excl. btw. 

Indien gewenst hebben we vooraf telefonisch contact.

Veelgestelde vragen

 

Op welke vragen kan ik als 'starter' supervisie krijgen?

Uit de bedding van de opleidingsomgeving sta je er opeens alleen voor. Je hebt jezelf al goed leren kennen en toch wordt je af en toe verrast in je begeleiding. 

Of de verrassing die je had verwacht blijft juist uit. Omdat je klantenstroom niet zo loopt als je had gehoopt. Hoe jij je verhoudt tot hetgeen op je pad komt als coach, therapeut of begeleider bepaalt welke richting het op gaat.

In al je zekerheid kan er iets van twijfel binnendruppelen. Of je zekerheid blijkt onbewust geveinst. Hoe dan ook, voor starters is deze vorm van supervisie erg breed. En kan daarom het gewenste licht, lucht of duidelijkheid scheppen. Vooraf telefonisch contact? Geen probleem. Stuur een berichtje en ik neem zsm contact met je op.

Als werknemer van een organisatie coach ik medewerkers. Is deze supervisie dan ook voor mij aan te raden?

Supervisie is van waarde voor iedereen die werkt met het begeleiden van mensen. In alle situaties breng jij immers  jezelf mee in die ontmoeting. Dus ja, ook voor jou is professioneel ont-wikkelen aan te bevelen.

Hoe kan ik betalen voor mijn sessie(s)?

De betaling kan tijdens onze afspraak worden voldaan. Je hebt de mogelijkheid om mbv Pin of door het scannen van een QR-code te betalen.

De bijdrage voor “Supervisie voor starters” is: € 90,75 inclusief BTW per sessie

De bijdrage voor de reguliere Supervisie is: € 181,50 inclusief BTW

Maak je gebruik van de voordelige mogelijkheid van 4 sessies in 12 maanden, dan is hiervoor de bijdrage: 603,79 inclusief BTW. Je rekent dit bedrag tijdens de eerste sessie af voor alle 4 sessies.

Je bent vrij in het bepalen van de frequentie binnen de 12 maand na de eerste sessie.

Voor bovenstaande mogelijkheden ontvang je een factuur voor je zakelijke administratie.

Is supervisie op afstand mogelijk?

Ja hoor, dat kan. Ik werk met het programma ‘Zoom’. Wat maakt dat de wereld een heel stuk kleiner is geworden.

het ongekende leren kennen

Meer over Joan 

.Ont-wikkeling stopt nooit. “Wanneer ben je nu eens klaar met al je opleidingen”. Het is een vraag die mij vaak is gesteld. En een vraag die ik zelf eerder ook voor op de tong had liggen. Inmiddels weet ik dat eenmaal begonnen, stoppen onmogelijk lijkt. Telkens opnieuw komt er een nog niet eerder ontdekte laag tevoorschijn. 

Een laag waar je weer mee verder kunt. In de begeleiding van mensen neem je altijd jezelf mee. Helemaal! Het is dan ook belangrijk om jezelf echt te leren kennen.

Want een échte ontmoeting laat altijd sporen na.

In je bekken landen

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)