Thema (familie) opstellingen

Vijf mogelijke themaopstellingen in 2022: Relaties; Verlangen; Opvoeding; Zoek & Gezond; Voeding; De Mannenlijn.

Naast het begeleiden van de maandelijkse avond/middag familieopstellingen begeleid ik in 2022 ook een aantal verschillende inspirerende thema opstellingen.  Voor informatie over deze thema’s klik je op een van de bovenstaande hyperlinks. Op deze pagina antwoord op de vragen:

 • Waarom thema familieopstellingen?

  • Voor wie zijn deze thema familieopstellingen geschikt?

   • Kan ik nú al mijn plek reserveren?

   Waarom thema familieopstellingen?

   Tijdens de al bestaande familieopstellingen mogen alle vragen worden opgesteld. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Deze middagen of avonden zijn vooral gericht op het opstellen. Er wordt geen extra context gedeeld die betrekking hebben op het onderwerp. Omdat vooraf niet bekent is welke vragen er worden opgesteld zijn ze doorgaans heel divers. Dat is vooral fijn als je kennis wilt maken met de werkvorm ‘familieopstellingen’. De kans dat jij je als representant iets van je eigen vraagstukken herkent in een opstelling is groot. Dat werkt helend!

   In een thema opstelling gaat het over een specifiek thema. Dat kan nog steeds tot heel verschillende vragen leiden, maar het onderliggend thema is gelijk. Dat biedt ruimte om context toe te voegen bij de opgestelde vragen. Plus…… als vraagsteller zul je vast veel herkennen in de andere twee opgestelde vragen. Dat ondersteund jouw eigen vraag. Heling kan zo op een diepe laag via verschillende ingangen plaats vinden. 

   Voor wie zijn deze themaopstellingen geschikt?

   Deze thema familieopstellingen zijn voor iedereen*) geschikt. Er is geen voorkennis nodig. Heb je als representant affiniteit met het onderwerp dat vergroot dat de kans op heling in je eigen vraagstukken.

   *) Het thema “De Mannenlijn” is bedoeld voor mannelijke deelnemers.

   Kan ik nú al mijn plek reserveren?

   Ja, dat kan! Onderaan de pagina kun jij je aanmelden voor deze themadagen. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het maximaal aantal deelnemers voor deze thema dag is 15.

   De investering voor jouw opstelling is € 125,00 en kan op de dag zelf worden voldaan. Aan representanten wordt een bijdrage van € 40,00 gevraagd.

   Voel jij je verbonden met een of meerdere thema’s en je twijfelt of jouw vraag kan worden opgesteld? Heb jij jouw vraag (nog) niet helemaal scherp? 

   Schroom niet om vooraf (vrijblijvend) contact op te nemen.

   Weet je welkom!


    Whatsapp met Joan
    Bel met Joan