Persoonlijke opstelling

“Er kan pas rust zijn
als wat is buitengesloten
weer in het geheel kan
worden ingesloten”

in contact met het wetende veld

Opstelling zonder representanten

In jouw persoonlijke opstelling ontbreken representanten. Dat heeft een aantal voordelen. De opstelling kan op korte termijn plaatsvinden. Er is een veilige één op één setting. Jouw vraag hoeft niet met een groep te worden gedeeld. Uit ervaring weet ik dat jij contact kunt maken met het wetende veld. En vele vraagstellers voor jou hebben het laten zien. Deze vorm van opstellen werkt! Ik maak gebruik van vloerankers en/of een tafelopstelling.

voor zicht op meer helderheid

Jouw vraag staat centraal

In een persoonlijke opstelling is er ruim tijd voor jouw vraag. Heb jij je vraag nog niet scherp? Geen probleem. We gaan daar samen mee aan de slag. Jouw probleem kan zomaar een oplossing zijn. Een oplossing voor een dieper liggend probleem. Familie; ziekte; keuzes; relatie; inkomen; liefde; burn-out; trauma; carrière? Vanuit het “niet weten” begeleid ik jou met je vraag. Voor zicht op meer helderheid.

“Na twee keer een persoonlijke opstelling te hebben gedaan bij Joan heb ik meer rust gekregen. Het ervaren van de opstellingen tijdens de sessies gaf mij het nodige inzicht om verder te kunnen.”

-Kim

eeuwigdurend lidmaatschap

Jouw systeem is de basis

Het belangrijkste systeem is jouw systeem van herkomst. Jouw familie. Het enige systeem waar jij altijd mee blijft verbonden. Hoe jij deelneemt in dit systeem is van grote invloed op overige systemen. Je werk, je bedrijf, de vereniging, je vriendenclub etc. Dat jij je kunt onttrekken aan de overige systemen maakt het grote verschil. Het familiebedrijf heeft een eigen dynamiek. Familie en bedrijf zijn met elkaar verweven.

Praktische informatie 

 

Een persoonlijke opstelling kun je zelf op korte termijn in plannen. Indien beschikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Voor een persoonlijke opstelling reserveer ik 1,5 uur. De investering voor jouw persoonlijke opstelling is € 125,00. (per 1-1-24) Voor een (relatie) opstelling met 2 deelnemers is je investering € 195,00 (2 uur)

Weet je welkom in Nieuw-Balinge!

Veelgestelde vragen

 

Waarom kiezen voor een persoonlijke opstelling?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een persoonlijke opstelling. Is jouw vraag te delicaat? Te persoonlijk om in een groep te delen? Twijfel je of een familieopstelling wel  bij jou past? Welke reden ook er ook mag zijn, jouw reden is altijd legitiem.

Is een (familie)opstelling niet zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Tijdens een opstelling neem je feitelijk waar hoe jouw lichaam reageert in de opstelling. Daaruit ontspruit doorgaans al heel veel inzicht. 

Lost een persoonlijke (familie)opstelling mijn probleem op?

Het zou fijn zijn als ik daar volmondig ja op zou kunnen zeggen. Het is niet uitgesloten. Vaker echter geeft een opstelling een oplossingsrichting. Inzicht krijgen in ‘hoe het zit’ brengt rust in het systeem.

Hoe werkt een (familie)opstelling?

Een familieopstelling zorgt ervoor dat het systeem opnieuw wordt ‘geordend’. Zodat iedereen energetisch de juiste plek weer in kan nemen. E komt weer balans in het systeem. De levensenergie kan weer gaan stromen. Hoe het precies werkt? Daar is nog geen antwoord op gevonden. Wél dát het werkt.

Is er meer informatie over opstellingen?

In mijn blog artikelen schrijf ik regelmatig over opstellingen. Je kunt je ook abonneren op mijn nieuwsbrief. Of je stelt jouw vraag via onderstaand formulier.  Ik reageer snel!.

zonder oordeel is het veilig

Meer over Joan 

In jou ontmoet ik iets van mijzelf. Die ervaring helpt mij om uit het oordeel te blijven. Geen oordeel betekent dat alles van jou er mag zijn. Elkaar in een één op één setting ontmoeten is spannend. Een beweeglijke dans van toenadering en afstand nemen. Ik geef je het vertrouwen dat je in het contact mag gaan én terugkomen. Want in mij ontmoet jij iets van jezelf. Ik ontmoet je graag.

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)