Opstellingen

kijkend naar hoe en wat zich aandient

Familieopstelling

Kom snel tot de kern. Ervaar waar energie in je familiesysteem stroomt of stokt. Met behulp van resonanten in een opstelling. Blijft jouw vraag telkens weer opspelen? Zonder blijvende oplossing? Wellicht dat in de vraag dan zélf de oplossing zit. Voor een dieper liggend probleem in de onderstroom. In de opstelling zoeken we niet dé oplossing. We laten ontstaan wat er al is. Vanuit ‘niet-weten’. Hoe dat werkt? Geen idee. Het werkt.

in contact met het wetende veld

Persoonlijke opstelling

In jouw persoonlijke opstelling ontbreken representanten. Dat heeft een aantal voordelen. De opstelling kan op korte termijn plaatsvinden. Er is een veilige een op een setting. Jouw vraag hoeft niet met een groep te worden gedeeld. Uit ervaring weet ik dat jij contact kunt maken met het wetende veld. En niet onbelangrijk, deze vorm van opstellen werkt! Ik maak gebruik van vloerankers en/of een tafelopstelling.

Opstellen van het Verlangen

IDENTITY ORIËNTED PSYCHOTRAUMA THERAPY

Opstellen van Verlangen

Identity Oriënted Psychotrauma Therapy of  Opstellen van Verlangen is een systemische methode voor trauma-verwerking. Steeds vaker wordt de impact van vroegkinderlijk trauma op ons functioneren onderkend. Met deze manier van werken kun je dynamieken in jezelf onderzoeken. Wat je eens van jezelf (noodgedwongen) hebt afgesplitst wordt weer zichtbaar.  Dit zelfresonantie-werk is helend, verbindend, integrerend, liefdevol en gaat uit van de eigen regie en autonomie. In een groepsopstelling of individuele opstelling.

gegrond op generaties

Familiebedrijf opstelling

Werk en privé zijn nauwelijks te scheiden in een familiebedrijf. In het gezin liggen de rollen en patronen vast. In het familiebedrijf is dat ook zo. In het familiebedrijf vloeit de energie door beide systemen heen. De kracht van veel familiebedrijven is gegrond op generaties traditie. Dat geeft betekenis aan het nu. Je verbonden weten, maar ook gebonden zijn uit loyaliteit.

De onderstroom is krachtig. Én bepaalt de richting.

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

 

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje. Ik reageer snel!