Systemische Coaching 

overal even herkenbaar

Ontmoet jezelf 

Waar jij jezelf ontmoet, kun je de ander ontmoeten. Kom in contact met al je delen. Inclusief die delen die jij naar je schaduw hebt verbannen. Zodat  jij op fysiek, psychisch en zielsniveau aanraakt en je aangeraakt weet. Gegrond, vanaf je eigen unieke plek in het geheel. Het maakt jou herkenbaar in wisselende situaties en contexten.
Dít is wie jij bent en mag zijn. Jouw identiteit.

Met individuele coaching begeleid jou in die ontmoeting met Jezelf.

patronen zijn er, veelal onbewust

Begeleiding voor twee

Start je een relatie, dan start je een nieuw systeem. Dit systeem heeft voorrang op het systeem wat je hebt verlaten. Terwijl je tegelijkertijd nog gebonden kunt zijn aan het oude systeem. Als mede-ouder blijf je gebonden aan je vorige relatie. En jij blijft kind van je ouders. Ben jij je ervan bewust welke patronen je meeneemt uit jouw familiesysteem? En/of uit vorige relaties?

de houdbaarheid is verstreken

Wees ontmaskerd

Ik mag er niet zijn. Ik moet het alleen doen. Als ik mij losmaak, dan word ik verlaten. Anderen zijn niet te vertrouwen. Ik kom op de laatste plaats. Ik zal nooit meer vernederd worden. 6 verschillende script-besluiten uit 6 verschillende karakterstructuren. Besluiten gemaakt tussen -0 en 7 jaar. Voor jou als kind een levensreddend besluit. Maar dat voor jou als volwassene zijn geldigheid heeft verloren. Jij mag je masker afzetten!

Met individuele coaching begeleid jou in herkennen; erkennen en afzetten van jouw masker(s).

metaforen van de natuur

Systemisch Kuieren

Samen kuieren in de natuur. Kuieren is op je gemak wandelen. Zonder haast. Mijmerend in jezelf gekeerd. Of juist met een open blik naar buiten. Stilstaand bij een vergezicht of inzoomend op de jeneverbes. Observerend, absorberend. De natuurlijke metaforen op je in laten werken. Langzaam verwoorden wat je bezighoudt. Met prikkelende vragen help ik jou buiten naar binnen te gaan..

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)