Over Joan

“Ontmoeten is de ander
binnenlaten in Jezelf
met het risico dat je wordt ontmaskerd”

wat ik zo herken

Mijn thema’s

Loyaal zijn aan de plek waar je vandaan komt. Jouw systeem van herkomst. Je hebt het pas door als je het ziet. Loyaliteit en plek zijn voor mij met elkaar verweven. Het zijn mijn thema’s. Daarom zijn ze in de begeleiding ook nooit ver weg. Plek raakt voor mij ook aan toenadering en afstand. Nu met het vertrouwen dat ik mag gaan en terugkomen. Het is mijn reis van de ontmoeting met mijzelf. Telkens opnieuw betekenis geven aan wat ik mag waarnemen.

betekenis geven aan wat er is

Wat is er meer?

Ik kan jou ontmoeten waarin ik ben geweest. Samen betekenis geven aan wat jij waarneemt. Wat jij voelt, ziet, ruikt, hoort en proeft. Het houdt mij op mijn eigen plek. En het is een uitnodiging. Om verder te gaan op mijn reis. Om aan te kijken wat voor mij nog ongezien is. Ik inspireer je graag om te blijven onderzoeken. Om de vraag: “Wat is er nog meer?” te omarmen.  Je kunt jezelf alleen ontmoeten en leren kennen in de relatie met de ander.

Jouw aannames zijn jouw vensters op de wereld.
Zorg dat je ze af en toe schoonpoetst, anders komt het licht niet binnen
-Isaac Asimov

alle antwoorden blijk je al te kennen

Wie ben ik?

Wie ben ik eigenlijk? Wie ben ik in de groep? Twee vragen slechts. En wat een tijd heeft het gekost. Tijd om antwoorden te vinden. Alles is er al? Dat was, voor mij, veel té groot om vast te pakken. Om aan te nemen dat alle antwoorden al in mij zijn. Dat ik ze alleen maar toe hoef te laten. Het maakt mij dankbaar dat ik nu die ervaringen kan delen. Dat delen van jezelf, die je liever niet ziet, er bij mogen horen. Zonder te oordelen.

steeds weer een laag dieper

De stevige basis

Twee ontmoetingen hebben me gebracht waar ik nu sta. In 2008 mijn eerste coach-ervaring. In 2015 leerde ik over systemisch werken. Dat laatste is een basis geworden in mijn coach/begeleidingspraktijk. Een basis die helpt om uit te zoomen. Om een laag dieper te kijken dan waar je vraag zich bevindt. Met aanvullende technieken en vaardigheden. Om betekenis te geven aan wat zich laat zien. In 1 op 1 sessies en in groepsverband. Ik blijf mijzelf telkens opnieuw ontmoeten. Jij ook?

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)