Coaching

vastpakken en loslaten

Coaching – Vastpakken en Loslaten

Coaching is een containerbegrip voor allerlei vormen van ondersteuning en begeleiding naar een vooraf door jou bepaald doel. Mijn coaching richt zich op het persoonlijk leiderschap

Hoe verhoud ik mij tot mijzelf, tot mijn omgeving én tot mijn doel? Welke plek neem ik in? Het is de uitnodiging om jezelf te ontmoeten. Om vast te pakken wat er nú is. Want je kunt ‘hét’ alleen loslaten als je het eerst hebt vastgepakt.

met Kwetsbaarheid naar nieuw perspectief

Het kan ook zijn dat één sessie al genoeg is om zelf verder te kunnen. Er zijn vragen die jij jezelf niet kunt stellen, maar – eenmaal gesteld – opening biedt naar nieuw perspectief. Zodat mogelijkheden zich aandienen die voorheen niet konden worden gezien en je snel zelf weer verder kunt.

Om jezelf in kwetsbaarheid te ontmoeten heb je maskers af te zetten. En dat vraagt om veel veiligheid. Die veiligheid bied ik je. Nabij, zonder oordeel, met de juiste vragen en liefdevol gespiegeld mag alles wat er is, er ook werkelijk zijn. Of het nu  ‘grote’ of ‘kleine’ vragen’ zijn.

Jij bent uniek!

Jij bent uniek! Net als de door jou ingebrachte vraag. Daarom is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek een prima eerste stap. In mijn praktijkruimte of via beeldbellen. (En ik besef hoe groot die stap kan zijn)


    Om het 'nieuwe' te omarmen heb ik het 'oude' eerst vast te pakken. En daar kan ik wel wat ondersteuning#) bij gebruiken:

    #)De aanvraag is vrijblijvend.

    Coaching is die vorm van professionele begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.
    De eerste stap is de gróótste stap!