Coaching met Joan Meints

Coaching, ontmasker jezelf

Coaching is een containerbegrip voor allerlei vormen van ondersteuning en begeleiding naar een vooraf bepaald doel. Mijn coaching voor jou richt zich doelgeleid op persoonlijk leiderschap.

Hoe jij je verhoudt tot Jezelf en tot je omgeving is niet uit de lucht komen vallen. De gedachte dat alles oorsprong heeft biedt ruimte voor NÚ. Welke patronen boden lang houvast en bescherming en worden nu als belemmerend ervaren?

Laag voor laag afwikkelen van al je beschermende gewoontes, patronen en structuren. Veel kun jezelf, of heb je al gedaan. Vanuit intrinsieke motivatie of daartoe gedwongen door je omgeving. En heb je inmiddels ontdekt hoe moeilijk het is om jezelf aan je eigen schouders uit het moeras te trekken.

Om patronen, structuren aan te kijken en vast te pakken die de kern van jezelf beschermen is daarom een steun in de rug helpend. Door in gelijkwaardigheid een stukje mee te lopen op jouw pad. Op een reis naar binnen die van je vraagt om maskers af te zetten. Om jezelf in al je kwetsbaarheid te ontmoeten.

Als jij jezelf in kwetsbaarheid ontmoet is nabijheid zonder oordeel, ondersteund met juiste vragen en liefdevol gespiegeld een vruchtbare voedingsbodem om te kunnen aannemen. Loslaten wat je belemmerd kan immers alleen als je het eerst hebt aangenomen.

Als coach en begeleider ondersteun ik je graag op een deel van je reis. Dat kan in een enkel gesprek, een traject of, speciaal voor MKB- en ZZP ondernemers, de spotlight-dag.

Jij bent uniek!
Net als de door jou ingebrachte vraag.
Laten we beginnen met een (gratis) intakegesprek in mijn praktijk of via ‘Zoom’

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Coaching is die vorm van professionele begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.