Coaching

vastpakken en loslaten

Coaching – Vastpakken en Loslaten

Coaching is een containerbegrip voor allerlei vormen van ondersteuning en begeleiding naar een vooraf door jou bepaald doel. Mijn coaching richt zich op het persoonlijk leiderschap

Hoe verhoud ik mij tot mijzelf, tot mijn omgeving én tot mijn doel? Welke plek neem ik in? Het is de uitnodiging om jezelf te ontmoeten. Om vast te pakken wat er nú is. Want je kunt ‘hét’ alleen loslaten als je het eerst hebt vastgepakt.

met Kwetsbaarheid naar nieuw perspectief

Het kan ook zijn dat één sessie al genoeg is om zelf verder te kunnen. Er zijn vragen die jij jezelf niet kunt stellen, maar – eenmaal gesteld – opening biedt naar nieuw perspectief. Zodat mogelijkheden zich aandienen die voorheen niet konden worden gezien en je snel zelf weer verder kunt.

Om jezelf in kwetsbaarheid te ontmoeten heb je maskers af te zetten. En dat vraagt om veel veiligheid. Die veiligheid bied ik je. Nabij, zonder oordeel, met de juiste vragen en liefdevol gespiegeld mag alles wat er is, er ook werkelijk zijn. Of het nu  ‘grote’ of ‘kleine’ vragen’ zijn.

Jij bent uniek!

Jij bent uniek! Net als de door jou ingebrachte vraag. Daarom is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek een prima eerste stap. In mijn praktijkruimte of via beeldbellen.


  Om het 'nieuwe' te omarmen heb ik het 'oude' eerst vast te pakken. En daar kan ik wel wat ondersteuning bij gebruiken:

  Het particulier tarief voor persoonlijke coaching is € 100,00 per gesprek incl. btw.

  Coaching is die vorm van professionele begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.
  Vastpakken en Loslaten. Coaching
  Je eerste stap is de grootste stap

  Ik was wellicht een lastige kandidaat voor je, maar ik wil je wel via deze weg bedanken met de moeite, tijd en energie wat je in mij gestoken hebt! Voor mij heb ik een stukje meer zelfinzicht gekregen aan de hand van de zelfgemaakte tijdlijn en heb ik mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen zoals vroeger.

  Rick


  Mezelf ontmoeten is niet iets wat ik uit mezelf nastreef, maar Joan heeft gezorgd dat er een aantal dingen erg verhelderd werden.
  Bij jezelf blijven, zelf reflectie (maar ook kijken vanuit de ander) en besef dat je het gedrag wat je eigenlijk liever niet bij jezelf ziet ook aan kunt voelen komen en pro actief kunt reageren hebben mijn ogen geopend en de eerste stappen op een lange weg zijn gezet. Stappen die zonder deze sessies nooit gezet zouden zijn.
  Geen wollige theorieën of trucjes om iets te doen, maar echt de focus op mij. De reis is gestart en zal voorlopig niet ten einde zijn, maar elke voortgang hierin vindt de basis in deze sessies.
  Dank Joan, het was zeer prettig om met je te werken en er gaat nog een vervolg komen.

  Mark


  Gelijk vanaf het eerste gesprek is het contact heel prettig geweest. De rust die er was, dat er écht werd geluisterd, dat er prikkelende vragen werden gesteld, het maakte ruimte. Ruimte om te zien waar ik zelf verantwoordelijkheid kan en mag nemen. Joan werkt vooral in het NU, blijft niet hangen in verleden en toekomst en geeft zonder oordeel terug wat er wordt waargenomen. Dat is soms confronterend en toch ook weer heel verhelderend.

  Ik kan en wil Joan Meints bij iedereen aanraden!

  Daniëlle


  Joan heeft mij in enkele sessies geholpen om te gaan met een probleem waar ik tegenaan liep.
  Door zijn aanhoudende, diepgravende vragen en het uitdagen tot nadenken over mijn handelen kwam ik tot de oplossing van dat probleem.
  Met zijn kennis en levenservaring wist hij, door aan de juiste touwtjes te trekken, mij een relaxter leven te laten leven.

  Wim


  Bedankt voor de fijne gesprekken Joan. Het heeft mij echt geholpen mijn angst te overwinnen en mijn dagelijks leven weer op te pakken zoals ik dat graag doe.

  Anton