Telefonisch consult

“Niemand kan vluchten
 voor zijn hart.
Daarom is het beter te luisteren
naar wat het zegt.”

Ik en JIJ

verhalen verdienen het om verteld te worden

Geef het woorden

Soms zit het leven (even) niet mee. Of zit het zelfs gewoon tegen. Je hebt genoeg sociale contacten waar jij je kunt uitspreken. Maar er zijn ook persoonlijke verhalen die je niet gemakkelijk deelt. Of in ieder geval nú nog niet. Waar jij behoefte aan hebt is een professioneel luisterend oor. Hulp bij het formuleren van jouw verhaal zonder geijkte goedbedoelde adviezen en oplossingen. Woorden geven vanuit je hart.

Follow up voor duurzame verandering

Vinger aan de pols

Je hebt de richting van jouw oplossing gevonden. En je weet wat je hebt te doen. Ondanks alle goede intenties wordt je gehinderd in het lopen van jouw pad. Omdat je hebt geleerd en ervaren dat jezelf deelnemer bent in die verstoring zoek je hierin een steuntje in de rug. Zodat jij zélf de vinger aan de pols kunt houden. Grote kans dat je in een sessie van 30 minuten voldoende energie kunt putten om door te gaan in jouw veranderproces. .

supervisie voor coaches en begeleiders

Het antwoord op je vraag is dichterbij dan je verwacht.

Met de juiste vraag naar nieuw perspectief

Wat zijn je mogelijkheden  

Vastzitten. Rondjes draaien. Malen. In het hoofd wordt hard gewerkt. Je hebt veel kennis en misschien juist daardoor kom je niet verder met je hoofdwerk. Wat je zoekt is perspectief. Iemand op afstand kan jouw situatie anders inschatten. Omdat iedereen vanuit zijn eigen wereldbeeld de wereld tegemoet treedt. Juist dat kan een 1+1=3 effect genereren. Een andere interpretatie van jouw spiegelbeeld biedt mogelijkheden. .

Praktische informatie 

 

Een telefonisch consult is bedoelt als laagdrempelig contact. Contact op afstand zonder elkaar te zien heeft een beperking én het voordeel van meer concentratie op het luisteren. Tegelijkertijd hoef jij je niet bekommeren om de ogen van de ander.

Een praktische vraag of je verhaal willen delen zónder ongevraagd advies te krijgen, een hulplijn om ‘even’ een ander perspectief te onderzoeken zijn voorbeelden waarom je voor deze contactvorm zou kúnnen kiezen.

De investering voor deze vorm van contact is 60,00 per uur. Het gesprek is minimaal 30 minuten en maximaal 1 uur. 

luisterend zonder oordeel

Meer over Joan 

Je verhaal niet kwijt kunnen. Het gevoel dat je het alleen moet doen. Of dat jouw situatie uniek is. Schaamte wat op de loer ligt. Juist in deze wereld waar iedereen uitstraalt hoe goed het gaat. Ook al weet je dat het een schijnwerkelijkheid is. Je niet gehoord of begrepen voelen, ik heb van dichtbij ervaren waar dat toe kan leiden. Reden voor mij om jou laagdrempelig een luisterend oor te bieden. Wat jouw verhaal of vraag ook is.

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)