Thema opstelling 

“Een opstelling
is geen therapie maar 
een ceremonie van 
bewustzijn”

Voeding; themaopstellingen

de wond is de plek waar het licht binnenkomt

Voeding onder de Loep

Goede voeding is een van je levensbehoeften. Met voeding lijkt leegte gevuld te kunnen worden. Zonder voeding is uiteindelijk geen leven mogelijk. Maar voeding helpt ook om onverwerkte zaken te camoufleren. En eetpatronen zijn vaak overlevingspatronen.

Worstelen met eten kent verschillende gedaanten: De hele dag bezig zijn met eten; Angst voor tekort; Allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen; Boulimia of anorexia. In deze thema opstelling is er ruimte om jouw relatie met voeding systemisch te onderzoeken.

twee zijden van de zelfde medaille 

Gezond-Ziek en Jij

Gezond en ziek. Twee zijden van dezelfde medaille. Het een wordt omarmd. Het ander afgewezen. Het leven is een aaneenschakeling van polariteiten. Het een én het ander. Ondanks alle vooruitgang op het bestrijden van ziekte lijken we steeds minder gezond. 

Wat niet is te dragen laat je bukken. Wat te snel gaat wordt afgeremd. Wat niet te verteren is wordt uitgespuugd. Wat is jouw verhouding tot de polariteiten gezond en ziek? Wie ben JIJ in deze polariteit? In een opstelling kun je onderzoeken waar jij staat.

Zefhelend vermogen - duwtje in de rug

Een thema opstelling helpt jou zichtbaar maken wat tot nu ongezien was.  “Zicht op helderheid”.

Opstellen van het Verlangen

de vraag dichtbij je hart vertelt van verlangen

Zelf-resonantie

Resoneren is meetrillen op energie. Ondanks een magische klank ken je dit al. Overal en altijd, maar meestal onbewust. In jouw persoonlijk resonantie-proces onderzoek je mogelijke subdelen van jezelf. Als een gebeurtenis te heftig is geweest en je er geen betekenis aan hebt kunnen geven splits je (onbewust) een deel van jouw Zijn af. Waarom?

Omdat die afscheiding je helpt de pijn van de traumatische ervaring te overleven. Je overlevingsdeel neemt de regie.

En houdt jouw gefragmenteerd zijn in stand.

INVLOED EN BEÏNVLOEDING VAN DE RELATIE

Ik & Jij, een Relatie

Een relatie is een wisselwerking tussen mensen op basis van een ervaren loyaliteit. Voor relaties is afbakening een belangrijk gegeven . Onderscheid hebben in verantwoordelijkheden en taken. Omdat zonder grenzen er uiteindelijk verwarring over plek ontstaat. In de thema opstelling gaat het over Relaties. Over IK en JIJ. Een onlosmakelijke dualiteit.

Relatie is een verbintenis. Of en hoe jouw relatie wordt beïnvloed door dynamieken vanuit jouw systeem van herkomst geeft inzicht. Zicht op helderheid geeft rust en richting.

IK en JIJ
Zelf doen. Leven vanuit je Kind

alles is al in jou. maak de plek vrij.

Innerlijk Kind opstelling

Binnenkort meer!

Praktische informatie 

 

 Jouw thema opstelling vraagt een investering van € 90,00-€ 100,00.  Voor representanten is de bijdrage € 30,00. Kijk in de agenda voor actuele data van deze groepsopstelling in Midden-Drenthe. Representanten kunnen ook voor déze vorm van opstellingen hun strippenkaart verzilveren.

Thema opstellingen worden ‘onregelmatig’ ingepland. Ben je geinteresseerd in een thema opstelling en deze wordt (nog) niet genoemd in de agenda?

Stuur dan een bericht met jouw interesse.

Bij voldoende belangstelling wordt deze zsm ingepland.

Contactgegevens

Joan Meints

Adres: Schepersweg 7
7938 RA Nieuw-Balinge (Dr)
Email: welkom@joanmeints.nl
Mobiel: 06-41829111

KvK: b54702410
BTW: NL001508190B58

Stuur me een berichtje.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Heeft de aangeboden informatie vragen opgeroepen? Eerst persoonlijk contact omdat je nú een stap wilt maken? Stuur een berichtje en ik reageer binnen 24 uur!

(Geen reactie ontvangen? (Bel of app: 06-41 82 91 11)